Coaching

Over Battal & Looman

Battal & Looman is in 2005 opgericht door Noël Battal & Natasja Looman. Noël en Natasja zijn beide psycholoog & trainer en gespecialiseerd in Stress, Angst, Trauma en Concentratie aanpak. De begeleiding bij Battal & Looman bestaat meestal uit een combinatie van westerse cognitieve psychologie en traditionele oosterse technieken. De toegepaste technieken zijn overwegend Evidence Based. Noël en Natasja zijn beiden gespecialiseerd in Energy Psychology. Er worden ook regelmatig (freelance) trainers/ coaches ingezet voor trainingen en persoonlijke coaching. Deze coaches worden zorgvuldig op professionele kwaliteit getoetst en voor specifieke technieken opgeleid door Battal & Looman.

Noel-BattalNoël BattalNatasja-LoomanNatasja Looman

Schrijf je nu in!

Wil je je nu inschrijven? Dat kan geheel vrijblijvend via ons inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ons voor vragen of opmerkingen ook bellen op 085 - 303 26 17.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in085 - 303 26 17
0570 - 57 22 65
info@battal-looman.nl

Wat zeggen onze klanten?

Wilt u meer ervaringen lezen? Klik hier

Ik ben als leidinggevende werkzaam bij de politie en in afbouw naar mijn pensioen. Ik liep persoonlijk tegen een aantal dingen op, die ook weerslag gaven in mijn relatie. Na een aantal sessies bij Battal & Looman, merkte ik dat ik de draad weer te pakken had. Met name de persoonlijke en laagdrempelige benadering gaven mij een heel goed gevoel.

- Alof
  Inspecteur Zedenafdeling

De assertiviteitstraining bij Battal & Looman heeft mij veel opgeleverd. Bij reflectie op voorvallen, bij het maken van keuzes, bij (adviseren in) conflicten en on-the-spot in dagelijkse situaties gebruik ik nog steeds dingen die ik geleerd heb. Ik ben er heel blij mee, dus bedankt!

- J.W.
  Tropenarts

Website laten maken? SiteToGo