Coaching

Coaching

Onze persoonlijke coaching is erop gericht om je te ondersteunen bij het verwezenlijken van je doelen. En om in bepaalde situatie(s) beter te functioneren en/ of meer resultaat te behalen. Jij bepaalt waaraan je wil werken. Wij zijn gespecialiseerd in preventie én aanpak van stressgerelateerde klachten, concentratieproblemen, angsten en klachten als gevolg van een vervelende gebeurtenis of trauma.

Een coachingstraject duurt bij ons gemiddeld meestal tussen 3 - 7 sessies.

Enkele voorbeelden van vragen/ doelen waarmee je bij ons terecht kunt:

  • Stressmanagement, burnout preventie
  • Hoogbegaafdheid
  • Meer energie (fysiek en mentaal), concentratieverbetering
  • Angstreductie, paniekreductie
  • Assertiviteit, effectieve communicatie
  • Controle over emoties, verwerking van vervelende gebeurtenissen of trauma's
  • Meer genieten in het hier & nu

Je kunt voor coaching bij ons terecht in Deventer, Nijmegen, Amsterdam of Utrecht (allemaal nabij Centraal Station). Het is ook mogelijk om een sessie na 17.00 uur te laten plaatsvinden.
Je kunt jezelf aanmelden zonder verwijzing van de huisarts. Wanneer het erg druk is, kan het zijn dat je op een wachtlijst wordt geplaatst.

Binnen de coaching wordt er dikwijls gebruik gemaakt van: Energie Psychologie en Confronterend Coachen

Schrijf je nu in!

Wil je je nu inschrijven? Dat kan geheel vrijblijvend via ons inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ons voor vragen of opmerkingen ook bellen op 085 - 303 26 17.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in085 - 303 26 17
0570 - 57 22 65
info@battal-looman.nl

Wat zeggen onze klanten?

Wilt u meer ervaringen lezen? Klik hier

Ik ben als leidinggevende werkzaam bij de politie en in afbouw naar mijn pensioen. Ik liep persoonlijk tegen een aantal dingen op, die ook weerslag gaven in mijn relatie. Na een aantal sessies bij Battal & Looman, merkte ik dat ik de draad weer te pakken had. Met name de persoonlijke en laagdrempelige benadering gaven mij een heel goed gevoel.

- Alof
  Inspecteur Zedenafdeling

De assertiviteitstraining bij Battal & Looman heeft mij veel opgeleverd. Bij reflectie op voorvallen, bij het maken van keuzes, bij (adviseren in) conflicten en on-the-spot in dagelijkse situaties gebruik ik nog steeds dingen die ik geleerd heb. Ik ben er heel blij mee, dus bedankt!

- J.W.
  Tropenarts

Website laten maken? SiteToGo