Coaching

Coaching

Als je goed in je vel zit, dan kun je doorgaans prettig, krachtig en succesvol functioneren. Dat is aangenaam voor jezelf én voor de mensen om je heen. Wij helpen je graag om (weer) goed in je vel te zitten en je persoonlijke/ professionele doelen te kunnen verwezenlijken.  Jij bepaalt waaraan je wil werken, wij geven je deskundig advies en coachen jou. 

Een coachingstraject duurt bij ons gemiddeld meestal tussen 3 - 7 sessies.

Enkele voorbeelden van vragen/ doelen waarmee je bij ons terecht kunt:

  • Stressmanagement, burnout preventie
  • Assertiviteit, effectieve communicatietechnieken
  • Concentratieverbetering
  • Angstreductie, paniekreductie
  • Controle over emoties,
  • Verwerking van vervelende gebeurtenissen of trauma's
  • Ontspannen en bewust(er) leven in het hier & nu

Je kunt voor coaching bij ons terecht in Deventer, Nijmegen, Amsterdam of Utrecht (allemaal nabij Centraal Station). Het is ook mogelijk om een sessie na 17.00 uur te laten plaatsvinden.
Je kunt jezelf aanmelden zonder verwijzing van de huisarts. Wanneer het erg druk is, kan het zijn dat je op een wachtlijst wordt geplaatst.

Binnen de coaching wordt er dikwijls gebruik gemaakt van: Energie Psychologie en Confronterend Coachen

Schrijf je nu in!

Wil je je nu inschrijven? Dat kan geheel vrijblijvend via ons inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ons voor vragen of opmerkingen ook bellen op 085 - 303 26 17.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in085 - 303 26 17
0570 - 57 22 65
info@battal-looman.nl

Wat zeggen onze klanten?

Wilt u meer ervaringen lezen? Klik hier

Ik ben als leidinggevende werkzaam bij de politie en in afbouw naar mijn pensioen. Ik liep persoonlijk tegen een aantal dingen op, die ook weerslag gaven in mijn relatie. Na een aantal sessies bij Battal & Looman, merkte ik dat ik de draad weer te pakken had. Met name de persoonlijke en laagdrempelige benadering gaven mij een heel goed gevoel.

- Alof
  Inspecteur Zedenafdeling

De assertiviteitstraining bij Battal & Looman heeft mij veel opgeleverd. Bij reflectie op voorvallen, bij het maken van keuzes, bij (adviseren in) conflicten en on-the-spot in dagelijkse situaties gebruik ik nog steeds dingen die ik geleerd heb. Ik ben er heel blij mee, dus bedankt!

- J.W.
  Tropenarts

Website laten maken? SiteToGo