Meditatie training

Meditatie Training Mindfulness +

"Ontspannen en energiek door het leven"
Onze maatschappij is continu in beweging en steeds meer mensen vinden het lastig om te kunnen ontspannen en genieten tijdens hun dagelijkse bezigheden en verplichtingen. Onbewust kun je hiermee spanning opbouwen in je lichaam en geest. Hierdoor kunnen klachten ontstaan zoals: onrust, versnipperde aandacht, piekeren, slecht slapen, futloosheid, pijnklachten, somberheid. Meditatie helpt om je gemoedstoestand weer op peil te brengen en houden.

Wanneer geven we deze training

Wanneer:Waar:
Tweedaagse training op donderdag & vrijdag (10.00-17.00u)
25 & 26 mei 2017
Groesbeek-Nijmegen, Conferentieoord de Poort
Wanneer: Waar:
 Tweedaagse training op zaterdag & zondag (10.00-17.00u)
datum wordt nader bekend gemaakt
 Amsterdam (centrum), Kromme Waal 9

Resultaten van mindfulness meditatie (wetenschappelijk onderzoek)

  • Mediteren is goed voor je emotionele welbevinden
  • Positieve gemoedstoestand en minder angst
  • Afname van stress en conflicten
  • Betere coördinatie van hersenprocessen en sterke toename van reactiesnelheid
  • Beter aandacht en concentratie kunnen vasthouden
  • En meer...

Inhoud van de training

De Mindfulness Meditatie training van Battal & Looman is een praktische training waarmee je in korte tijd fysiek en mentaal kunt ontspannen, je energie kunt opladen en doelgericht kunt focussen. De meditatietechnieken zijn geen zweverige technieken waarmee je ziel je lichaam zou moeten verlaten! Deze Mindfulness Meditatie training bestaat uit nuchtere technieken die jou aanzetten tot een krachtige persoonlijke balans en een actieve zelfmanagement in denken en doen.

Werkwijze: Mindfulness én een stap verder dan Mindfulness

In deze Meditatie training leert u mindfulness en gaat u een stap verder dan mindfulness! Mindfulness leert je om met bewuste aandacht te leven in het hier & nu vanuit acceptatie (zonder oordelen). In deze Meditatie training komen mindfulness oefeningen aan bod EN daarnaast leren deelnemers meditatie oefeningen om je energie te versterken, volledig te ontspannen en je mentale kracht een boost te geven. De training biedt een afwisseling van meditatietechnieken die je staand, zittend, liggend, lopend en bewegend kunt toepassen. Daarnaast is er aandacht voor theorie, trainen van een positieve mindset en demonstraties (van effect van meditatie).

Schrijf je nu in!

Wil je je nu inschrijven? Dat kan geheel vrijblijvend via ons inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ons voor vragen of opmerkingen ook bellen op 085 - 303 26 17.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in085 - 303 26 17
0570 - 57 22 65
info@battal-looman.nl

Wat zeggen onze klanten?

Wilt u meer ervaringen lezen? Klik hier

Ik ben als leidinggevende werkzaam bij de politie en in afbouw naar mijn pensioen. Ik liep persoonlijk tegen een aantal dingen op, die ook weerslag gaven in mijn relatie. Na een aantal sessies bij Battal & Looman, merkte ik dat ik de draad weer te pakken had. Met name de persoonlijke en laagdrempelige benadering gaven mij een heel goed gevoel.

- Alof
  Inspecteur Zedenafdeling

De assertiviteitstraining bij Battal & Looman heeft mij veel opgeleverd. Bij reflectie op voorvallen, bij het maken van keuzes, bij (adviseren in) conflicten en on-the-spot in dagelijkse situaties gebruik ik nog steeds dingen die ik geleerd heb. Ik ben er heel blij mee, dus bedankt!

- J.W.
  Tropenarts

Website laten maken? SiteToGo