Meditatie training

Mindfulness & Qigong

"Ontspannen en energiek door het leven"
Vind jij het ook het lastig om te kunnen ontspannen en genieten tijdens dagelijkse bezigheden en verplichtingen? Onbewust kun je spanning opbouwen in je lichaam en geest, waardoor je je onrustig, gejaagd, energieloos of somber kunt gaan voelen. Mindfulness is een manier om bewust(er) in het hier & nu te leven. Qigong is een Chinese ontspannings- en bewegingsleer. De combinatie van Mindfulness en Qigong oefeningen helpt je om lichamelijk en geestelijk te ontspannen.

Wanneer geven we deze training

Wanneer:Waar:
Tweedaagse training op zaterdag & zondag (10.00-17.00u)
21 & 22 april 2018
Groesbeek-Nijmegen, Conferentieoord de Poort

Resultaten van mindfulness meditatie (wetenschappelijk onderzoek)

  • Mediteren is goed voor je emotionele welbevinden
  • Positieve gemoedstoestand en minder angst
  • Afname van stress en conflicten
  • Betere coördinatie van hersenprocessen en sterke toename van reactiesnelheid
  • Beter aandacht en concentratie kunnen vasthouden
  • En meer...

Inhoud van de training

De Mindfulness & Qigong training van Battal & Looman is een praktische training waarmee je in korte tijd fysiek en mentaal kunt ontspannen en je energie kunt opladen. De dynamische meditatietechnieken zijn geen zweverige technieken waarmee je ziel je lichaam zou moeten verlaten! Deze Mindfulness & Qigong training bestaat uit nuchtere meditatie-, ademhalings- en bewegingstechnieken, die je na de training zelf thuis (of op het werk) kunt toepassen.

Werkwijze: Mindfulness & Qigong training

In deze training leert u mindfulness en Chinese bewegingstechnieken! Mindfulness leert je om met bewuste aandacht te leven in het hier & nu, zonder oordelen.  Met Qigong leert u harmonieuze lichaamsbewegingen in geconcentreerde rust. De oefeningen kunnen zowel staand, zittend en liggend worden uitgevoerd.

Schrijf je nu in!

Wil je je nu inschrijven? Dat kan geheel vrijblijvend via ons inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ons voor vragen of opmerkingen ook bellen op 085 - 303 26 17.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in085 - 303 26 17
0570 - 57 22 65
info@battal-looman.nl

Wat zeggen onze klanten?

Wilt u meer ervaringen lezen? Klik hier

Ik ben als leidinggevende werkzaam bij de politie en in afbouw naar mijn pensioen. Ik liep persoonlijk tegen een aantal dingen op, die ook weerslag gaven in mijn relatie. Na een aantal sessies bij Battal & Looman, merkte ik dat ik de draad weer te pakken had. Met name de persoonlijke en laagdrempelige benadering gaven mij een heel goed gevoel.

- Alof
  Inspecteur Zedenafdeling

De assertiviteitstraining bij Battal & Looman heeft mij veel opgeleverd. Bij reflectie op voorvallen, bij het maken van keuzes, bij (adviseren in) conflicten en on-the-spot in dagelijkse situaties gebruik ik nog steeds dingen die ik geleerd heb. Ik ben er heel blij mee, dus bedankt!

- J.W.
  Tropenarts

Website laten maken? SiteToGo