Relaxt door de overgang

Relaxt de overgang door

"Waarom moeilijk doen als het een stuk makkelijker kan"
Vrouwelijke hormonen zijn in vele opzichten een mysterie, ook voor de medische sector. Als gevolg van de hormoonschommelingen hebben veel vrouwen allerlei klachten voor hun menstruatie en/ of tijdens de overgang. Denk aan PMS, opvliegers, vermoeidheid, hoofdpijn, stemmingswisselingen, onzekerheid en andere ongemakken. Sommige medicijnen helpen de ene vrouw geweldig, terwijl het bij de ander niets doet of enorme bijwerkingen veroorzaakt....

Wanneer geven we deze training

Wanneer:Waar:
Tweedaagse training op zaterdag en zondag (9.30 -17.00 uur)
4 & 5 maart 2017
Amsterdam (centrum), Kromme Waal 9
Wanneer:Waar:
Tweedaagse training op zaterdag en zondag (9.30 -17.00 uur)

Groesbeek-Nijmegen, conferentieoord de Poort

Welke onderwerpen komen aan bod

  • Energieblokkades opheffen
  • Toxines en stresshormonen afvoeren
  • Energie vrijer laten stromen
  • Kalmeren van je vecht-vlucht-bevries systeem
  • Ontspanning
  • En meer...

Inhoud van de training

Het woord 'hormoon' komt van het Grieks en betekent "in beweging zetten" ('exitement'). Hormonen zetten dus van alles in je lichaam in beweging: ze vertellen je cellen en organen wat ze moeten 'doen'. Veranderingen in de hormoonbalans uiten zich ook in je energiesysteem. Daarnaast kan de overgang tussen twee levensfasen, zoals van vruchtbaarheid naar onvruchtbaarheid, kinderen die volwassen worden etc. ook veel met je doen. Er gebeurt van alles in het vrouwelijke lichaam en geest en daar kun je veel last van hebben. Strategieën om energie en onbalans te corrigeren via specifieke energiepunten bestaat al meer dan 5.000 jaar in China.

Werkwijze

Hormoonschommelingen kunnen je lichaamsenergie behoorlijk in de war brengen. Maar andersom kun je met behulp van je energie ook je hormonen managen. De kracht van energietechnieken is dat ze zich aanpassen aan jouw systeem. De training biedt een combinatie van westerse psychologie en Chinese technieken. Met deze technieken breng je balans in je systeem, waardoor je energieker, vrolijker en relaxter door de overgang kunt gaan. In de training wordt gebruik gemaakt van o.a.: theoretische uitleg, onderlinge uitwisseling, demonstraties, praktische oefeningen en technieken die je na de training zelfstandig kunt blijven toepassen. De training vindt plaats in een groep van max. 10 deelnemers op een bosrijke locatie.

Schrijf je nu in!

Wil je je nu inschrijven? Dat kan geheel vrijblijvend via ons inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ons voor vragen of opmerkingen ook bellen op 085 - 303 26 17.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in085 - 303 26 17
0570 - 57 22 65
info@battal-looman.nl

Wat zeggen onze klanten?

Wilt u meer ervaringen lezen? Klik hier

Ik ben als leidinggevende werkzaam bij de politie en in afbouw naar mijn pensioen. Ik liep persoonlijk tegen een aantal dingen op, die ook weerslag gaven in mijn relatie. Na een aantal sessies bij Battal & Looman, merkte ik dat ik de draad weer te pakken had. Met name de persoonlijke en laagdrempelige benadering gaven mij een heel goed gevoel.

- Alof
  Inspecteur Zedenafdeling

De assertiviteitstraining bij Battal & Looman heeft mij veel opgeleverd. Bij reflectie op voorvallen, bij het maken van keuzes, bij (adviseren in) conflicten en on-the-spot in dagelijkse situaties gebruik ik nog steeds dingen die ik geleerd heb. Ik ben er heel blij mee, dus bedankt!

- J.W.
  Tropenarts

Website laten maken? SiteToGo