Excelleren zonder druk

Excelleren zonder druk

"Leer te excelleren zonder dat je gezondheid eronder lijdt"
Het leveren van (top)prestaties neemt vaak druk en spanning met zich mee. Als een prestatie tegenvalt bijvoorbeeld een tegenvallend resultaat, afwijzing na sollicitatie, dichtklappen tijdens presentatie, verliezen van een wedstrijd, (onverwachte) mislukking etc., dan kan de stress toenemen en het (zelf)vertrouwen flink afnemen. De volgende prestatie kan dan gepaard gaan met een grotere hoeveelheid stress en toegenomen kans op mislukking.

Wanneer geven we deze training

Wanneer:Waar:
Eendaagse training (9.30 -17.00 uur) in overlegIn company of in een conferentie oord op bosrijke locatie

Welke onderwerpen komen aan bod

  • Reductie van prestatie-stress
  • Cognitieve en emotionele aspecten van prestatie en prestatiedruk
  • Eerdere ervaringen ombuigen naar kracht
  • Je potentieel succesvol benutten
  • Optimaal presteren zonder dat je (mentale/ fysieke) gezondheid eronder lijdt
  • En meer...

Inhoud van de training

Met de training Excelleren zonder druk leren deelnemers hun vaardigheden/vermogen verder te ontwikkelen tot (top)prestaties. Het is bijzonder geschikt om meer succes te boeken bij o.a.: Presentaties, performances, sportprestaties, sollicitaties, specifieke verrichtingen of handelingen in je werk of studie etc. De training vindt plaats in groepen van max 12 deelnemers.

Werkwijze

In deze training leer je je vermogen om te excelleren (verder) ontwikkelen. Hiertoe biedt de training een aantal praktische technieken waarmee je je emotionele brein en autonome zenuwstelsel op zodanige wijze stimuleert dat belemmerende gevoelens en gedachten uitdoven. Vervolgens leer je hoe je je potentieel en zelfvertrouwen op ontspannen wijze (verder) kunt ontwikkelen tot topprestaties. Er is een afwisseling van theorie, demonstraties, oefenen van technieken en het uitdoven van belemmeringen. De technieken zijn direct toepasbaar in je eigen prestatie situatie.

Schrijf je nu in!

Wil je je nu inschrijven? Dat kan geheel vrijblijvend via ons inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ons voor vragen of opmerkingen ook bellen op 085 - 303 26 17.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in085 - 303 26 17
0570 - 57 22 65
info@battal-looman.nl

Wat zeggen onze klanten?

Wilt u meer ervaringen lezen? Klik hier

Ik ben als leidinggevende werkzaam bij de politie en in afbouw naar mijn pensioen. Ik liep persoonlijk tegen een aantal dingen op, die ook weerslag gaven in mijn relatie. Na een aantal sessies bij Battal & Looman, merkte ik dat ik de draad weer te pakken had. Met name de persoonlijke en laagdrempelige benadering gaven mij een heel goed gevoel.

- Alof
  Inspecteur Zedenafdeling

De assertiviteitstraining bij Battal & Looman heeft mij veel opgeleverd. Bij reflectie op voorvallen, bij het maken van keuzes, bij (adviseren in) conflicten en on-the-spot in dagelijkse situaties gebruik ik nog steeds dingen die ik geleerd heb. Ik ben er heel blij mee, dus bedankt!

- J.W.
  Tropenarts

Website laten maken? SiteToGo