Krachtig presenteren

Krachtig Presenteren

"Krachtig presenteren kun je leren!"
Presenteren is spreken voor een groep. Als er vele ogen op je gericht zijn, kan dat behoorlijk spannend of stressvol zijn. Toch hoeft dit jou niet te belemmeren om een krachtige presentatie te houden, mits je de juiste technieken toepast. Om je verhaal goed en boeiend te presenteren zijn een aantal vaardigheden nodig: effectief kunnen ontspannen, stevig in je schoenen staan, een verhaal of boodschap op een heldere manier overbrengen en je publiek blijven inspireren.

Wanneer geven we deze training

Wanneer:Waar:
Eendaagse training (9.30 -17.00 uur) in overlegIn company of in een conferentie oord op bosrijke locatie

Welke onderwerpen komen aan bod

  • Ontspanning en reductie van presentatiestress
  • Versterken van non-verbale communicatie: lichaam, stem, handen, oogcontact etc.
  • Goed overkomen op publiek: contact maken en behouden
  • Levendiger maken van je presentatie
  • Vergroten van zelfvertrouwen en uitstraling
  • En meer...

Inhoud van de training

Tijdens de training Krachtige Presenteren leren deelnemers praktische tools om op een ontspannen manier een krachtige presentatie te kunnen geven. De training bestaat uit 2 dagen. De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers. Tijdens de 1e sessie ontvang je een werkboek.

Werkwijze

Tijdens de training krijg je korte demonstraties en specifieke technieken en handvatten om krachtig te kunnen presenteren. Je oefent daarnaast met verschillende korte en langere presentaties en krijgt daarna direct feedback en persoonlijke ontwikkelpunten. Hiermee ga je aan de slag in je volgende presentatie. Er wordt ook gerichte aandacht besteed aan het reduceren van presentatiestress. Het resultaat na 2 trainingsdagen is dat je met meer zelfvertrouwen op een natuurlijke manier kunt presenteren.

Schrijf je nu in!

Wil je je nu inschrijven? Dat kan geheel vrijblijvend via ons inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ons voor vragen of opmerkingen ook bellen op 085 - 303 26 17.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in085 - 303 26 17
0570 - 57 22 65
info@battal-looman.nl

Wat zeggen onze klanten?

Wilt u meer ervaringen lezen? Klik hier

Ik ben als leidinggevende werkzaam bij de politie en in afbouw naar mijn pensioen. Ik liep persoonlijk tegen een aantal dingen op, die ook weerslag gaven in mijn relatie. Na een aantal sessies bij Battal & Looman, merkte ik dat ik de draad weer te pakken had. Met name de persoonlijke en laagdrempelige benadering gaven mij een heel goed gevoel.

- Alof
  Inspecteur Zedenafdeling

De assertiviteitstraining bij Battal & Looman heeft mij veel opgeleverd. Bij reflectie op voorvallen, bij het maken van keuzes, bij (adviseren in) conflicten en on-the-spot in dagelijkse situaties gebruik ik nog steeds dingen die ik geleerd heb. Ik ben er heel blij mee, dus bedankt!

- J.W.
  Tropenarts

Website laten maken? SiteToGo