Provocatief coachen

Confronterend & Provocatief Coachen

"Respectvolle confrontatie terwijl je in je kracht blijft staan"
Bij coachen en begeleiden zijn de meeste mensen geneigd om vanuit empathie, begrip en ondersteuning te werken. Dat is een mooie basishouding, maar soms is er meer nodig om de cliënt in beweging te krijgen en zelf niet ondergesneeuwd te raken. Met confronteren kun je in bepaalde situaties veel meer bereiken, mits dit op een juiste wijze wordt uitgevoerd.

Wanneer geven we deze training

Wanneer:Waar:
Workshop 'Provocatief coachen voor Huisartsen regio Midden-Brabant. Alleen voor leden van Barning stichting.  
donderdag 22, 23, 29, 30 maart 2018

Tweedaagse training (10.00 - 17.00 uur)
zaterdag 7 & 14 april 2018
Rotterdam (aanmelden via Barning stichting)Kromme Waal 9, Amsterdam (10 min. lopen vanaf CS)

Welke onderwerpen komen aan bod

  • Respectvolle manieren van confronteren
  • Verschil tussen 'te aardig blijven' en 'confronteren'
  • In je kracht blijven staan bij confrontaties
  • Demonstraties 
  • Confronterende technieken oefenen en ervaren
  • De kracht van humor
  • En meer...

Inhoud van de training

Met de training Confronterend Coachen leren deelnemers enerzijds op een warme manier te confronteren. Anderzijds leren zij op een respectvolle wijze de ander aan te spreken en voor zichzelf op te komen. Deelnemers blijven meer in hun kracht binnen het contact met de ander en kunnen anderen hiermee helpen om ongewenste gedragspatronen te veranderen.

Deze training is geschikt voor mensen die anderen begeleiden of coachen (zoals managers, psychologen, coaches, docenten, studiebegeleiders, mentoren etc.)

Werkwijze

De training biedt een combinatie van theorie, demonstraties, oefeningen en clinics, uitwisselen van praktijkervaringen en casuïstiek.  Na de workshop kun je deze technieken in je eigen (werk)situatie toepassen.

Kosten: € 610,- p.p.

Schrijf je nu in!

Wil jij je nu inschrijven? Dat kan geheel vrijblijvend via ons inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ons voor vragen of opmerkingen ook bellen op 085 - 303 26 17.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in085 - 303 26 17
0570 - 57 22 65
info@battal-looman.nl

Wat zeggen onze klanten?

Wilt u meer ervaringen lezen? Klik hier

Ik ben als leidinggevende werkzaam bij de politie en in afbouw naar mijn pensioen. Ik liep persoonlijk tegen een aantal dingen op, die ook weerslag gaven in mijn relatie. Na een aantal sessies bij Battal & Looman, merkte ik dat ik de draad weer te pakken had. Met name de persoonlijke en laagdrempelige benadering gaven mij een heel goed gevoel.

- Alof
  Inspecteur Zedenafdeling

De assertiviteitstraining bij Battal & Looman heeft mij veel opgeleverd. Bij reflectie op voorvallen, bij het maken van keuzes, bij (adviseren in) conflicten en on-the-spot in dagelijkse situaties gebruik ik nog steeds dingen die ik geleerd heb. Ik ben er heel blij mee, dus bedankt!

- J.W.
  Tropenarts

Website laten maken? SiteToGo