Trainingen voor particulieren

Trainingen voor particulieren

Wij verzorgen diverse trainingen, Bootcamps en workshops op het gebied van stress aanpak, mentale empowerment, assertiviteit en mindfulness meditatie. Wij verzorgen ook regelmatig workshops en tweedaagse arrangementen op ontspannen locaties o.a. vlakbij Nijmegen (De Poort).
Voor meer informatie klikt u op de betreffende training.

Waarom een training volgen bij Battal & Looman

  • Persoonlijke aandacht
  • Direct zelf toepasbare technieken
  • Kort en krachtig
  • Doelgericht
  • Gezonde dosis humor
  • En meer...

Assertiviteitstraining, Mindfulness Meditatie Training, Mentale Kracht Training, Stress Bootcamp en Relaxt de overgang door.

Schrijf je nu in!

Wil je je nu inschrijven? Dat kan geheel vrijblijvend via ons inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ons voor vragen of opmerkingen ook bellen op 085 - 303 26 17.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in085 - 303 26 17
0570 - 57 22 65
info@battal-looman.nl

Wat zeggen onze klanten?

Wilt u meer ervaringen lezen? Klik hier

Ik ben als leidinggevende werkzaam bij de politie en in afbouw naar mijn pensioen. Ik liep persoonlijk tegen een aantal dingen op, die ook weerslag gaven in mijn relatie. Na een aantal sessies bij Battal & Looman, merkte ik dat ik de draad weer te pakken had. Met name de persoonlijke en laagdrempelige benadering gaven mij een heel goed gevoel.

- Alof
  Inspecteur Zedenafdeling

De assertiviteitstraining bij Battal & Looman heeft mij veel opgeleverd. Bij reflectie op voorvallen, bij het maken van keuzes, bij (adviseren in) conflicten en on-the-spot in dagelijkse situaties gebruik ik nog steeds dingen die ik geleerd heb. Ik ben er heel blij mee, dus bedankt!

- J.W.
  Tropenarts

Website laten maken? SiteToGo