Trainingen voor bedrijven

Trainingen voor organisaties en bedrijven

Wij verzorgen diverse werkgerelateerde trainingen & workshops. Daarnaast verzorgen wij ook bijscholing en deskundigheidsbevordering. Veel trainingen en cursussen die wij verzorgen, worden door ons op maat gemaakt. In een oriënterend gesprek kunnen wij samen met u de wensen van u en uw organisatie op een rijtje zetten en bespreken wat het beste aansluit. Wij kunnen u hierbij deskundig advies geven. Mocht u eerst kennis willen maken met een bepaalde training/ thema, dan kunnen wij hierover een lezing of workshop verzorgen.

Mocht u of uw medewerker op individuele basis een training willen volgen, dan valt dit onder de noemer persoonlijke coaching.

Waarom een training volgen bij Battal & Looman

  • Persoonlijke aandacht
  • Direct zelf toepasbare technieken
  • Kort, krachtig, doelgericht
  • Ontspannen sfeer
  • Gezonde dosis humor
  • En meer...

zie in het overzicht een aantal voorbeelden

Schrijf je nu in!

Wil je je nu inschrijven? Dat kan geheel vrijblijvend via ons inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ons voor vragen of opmerkingen ook bellen op 085 - 303 26 17.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in085 - 303 26 17
0570 - 57 22 65
info@battal-looman.nl

Wat zeggen onze klanten?

Wilt u meer ervaringen lezen? Klik hier

Ik ben als leidinggevende werkzaam bij de politie en in afbouw naar mijn pensioen. Ik liep persoonlijk tegen een aantal dingen op, die ook weerslag gaven in mijn relatie. Na een aantal sessies bij Battal & Looman, merkte ik dat ik de draad weer te pakken had. Met name de persoonlijke en laagdrempelige benadering gaven mij een heel goed gevoel.

- Alof
  Inspecteur Zedenafdeling

De assertiviteitstraining bij Battal & Looman heeft mij veel opgeleverd. Bij reflectie op voorvallen, bij het maken van keuzes, bij (adviseren in) conflicten en on-the-spot in dagelijkse situaties gebruik ik nog steeds dingen die ik geleerd heb. Ik ben er heel blij mee, dus bedankt!

- J.W.
  Tropenarts

Website laten maken? SiteToGo