Klantervaringen

Klantervaringen

De training omgaan met heftige emoties & moeilijk gedrag is bijzonder praktisch. De trainsters zijn professioneel en de mogelijkheid om met een acteur te oefenen waarbij je direct feedback krijgt is heel erg nuttig en leerzaam. Het mooie van de training is ook dat de gegeven tools en informatie aangeboden worden op zo'n manier dat je die voor jezelf kan toepassen. Ik raad iedereen aan deze training te volgen.

- Sill
  Studieadviseur

Mijn naam is Ezra en ik ben 25 jaar. Ik loop nu anderhalf met een paniekstoornis. Toen ik te horen kreeg van de dokter dat ik waarschijnlijk een paniekstoornis had, werd ik doorverwezen naar een psycholoog en die diagnosticeerde mij met een paniekstoornis. Daar kreeg ik cognitieve gedragstherapie. De psycholoog gaf mij tips hoe ik om kon gaan met een paniekstoornis, maar het nam de oorzaak ervan niet weg. Anderhalf jaar lang heb ik onder behandeling gelopen bij deze psycholoog, zonder enig echte resultaat.
Via via hoorde ik van Noel Battal. Ik was eerst wat sceptisch over wat zij precies deed. Maar na anderhalf jaar met een paniekstoornis te hebben gelopen heb ik toch maar een afspraak met haar gemaakt. Na de eerste twee sessies merkte ik nog geen verbetering, maar bij de derde sessie was er een "doorbraak". Ik heb de oefeningen die ik van Noel kreeg, thuis en samen met haar uitgevoerd en met resultaat. Mijn paniek en daar bijbehorende angsten zijn nu weg. We zijn gaan zoeken naar de oorzaak van het probleem en hebben dit aangepakt.
Ik doe nu weer de dingen die ik normaal ook deed, zonder angsten en of paniekaanvallen.
Ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen en ook dankbaar voor de hulp die Noel heeft gegeven. En dit alles in nog geen 5 sessies.

-Ezra T.

Ik had erge faalangst voor toetsen en dat soort dingen. Ik had daardoor vaak buikpijn en hoofdpijn, maar door 3 beurten ben ik er helemaal vanaf. Ik ben daar heel blij mee. Ik vond het werken met Noël heel gezellig en leuk, het heeft me erg geholpen

- Femmigje
  11 jaar

Door mijn werk was ik in een situatie terecht gekomen waar ik zelf niet uit kon komen. Ik was totaal in onbalans. Mijn rationeel denken en emoties stonden haaks op elkaar. Ik kwam via mijn dochter in contact met Battal & Looman. Op een fijne en veilige manier heb ik hier de handvatten gekregen die mij helpen om mijn energie te hervinden en op de juiste manier te verdelen.

- Aldi

We hebben een heerlijk kind dat sinds groep 1 dagelijks vreselijke buik en hoofdpijn had en vaak uitgeput was na een schooldag. Op de middelbare school aangekomen zijn er weinig voorzieningen voor kinderen met extreme toetsangst. Via via hoorden we van Battal & Looman en besloten, na talloze vruchteloze therapiën inmiddels sceptisch geworden en behoorlijk radeloos, hun methode van energie psychologie een kans te geven en... waanzinnig. Na 2 werksessies, waar onze dochter ook nog veel plezier aan beleefde, is alles waar ze al die jaren zo mee worstelde weg, gewoon weg. Weg blokkade, weg angst, weg buik- en hoofdpijn. We kunnen het nauwelijks geloven, dit hadden we jaren eerder moeten weten. Dus niet twijfelen, absoluut doen!

- Femmigje Kortekaas
  Moeder van Femmigje 11 jaar

Training Omgaan met heftige emoties & moeilijk gedrag: Supertraining. In een veilige omgeving kunnen oefenen met de net geleerde theorie, gesprekstechnieken en alternatief gedrag inzetten om patronen te doorbreken. Wendbaarder geworden als studieadviseur.

- Susan
  Studieadviseur

1 | 2 | 3

Schrijf je nu in!

Wil je je nu inschrijven? Dat kan geheel vrijblijvend via ons inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ons voor vragen of opmerkingen ook bellen op 085 - 303 26 17.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in085 - 303 26 17
0570 - 57 22 65
info@battal-looman.nl

Wat zeggen onze klanten?

Wilt u meer ervaringen lezen? Klik hier

Ik ben als leidinggevende werkzaam bij de politie en in afbouw naar mijn pensioen. Ik liep persoonlijk tegen een aantal dingen op, die ook weerslag gaven in mijn relatie. Na een aantal sessies bij Battal & Looman, merkte ik dat ik de draad weer te pakken had. Met name de persoonlijke en laagdrempelige benadering gaven mij een heel goed gevoel.

- Alof
  Inspecteur Zedenafdeling

De assertiviteitstraining bij Battal & Looman heeft mij veel opgeleverd. Bij reflectie op voorvallen, bij het maken van keuzes, bij (adviseren in) conflicten en on-the-spot in dagelijkse situaties gebruik ik nog steeds dingen die ik geleerd heb. Ik ben er heel blij mee, dus bedankt!

- J.W.
  Tropenarts

Website laten maken? SiteToGo