Klantervaringen

Klantervaringen

Ik heb al jaren last van ernstige migraine en ik slik daar regelmatig medicijnen voor zodat het een beetje beheersbaar blijft. Ik kwam in contact met Noël en haar energiemassage. Ik heb een aantal behandelingen gehad en na de eerste behandeling voelde ik de spanning in mijn nek en schouders al afnemen. Ik ga nu nagenoeg hoofdpijnloos door het leven en voel me daar erg wel blij. Mijn dank is groot en ik kan dit iedereen aanbevelen!

- Christa Jager
  Facilitair medewerker GGD Noord en Oost Nederland

Omgaan met heftige emoties & moeilijk gedrag: Een cursus waarbij de theorie de praktijk ondersteunt. Er kon gelijk geoefend worden en er wordt duidelijke feedback gegeven.

- Stefan Vuurens
  Studieadviseur

Door de Stress Bootcamp kan ik mijn stress beter beheersen en kan ik me beter concentreren. Daarnaast slaap ik ook beter.

- T.J.
  Tandarts

Ik was op, leeg en wilde alleen nog maar slapen. Maar hoe veel ik ook sliep, ik bleef te moe om iets te doen. Ik wist me geen raad, want vertrouwen in hulp had ik niet meer: teveel meegemaakt. Via via kwam ik terecht bij Battal & Looman en hoewel ik er weinig van verwachtte, heb ik mij overgegeven aan Energie Psychologie. Ik heb me suf geoefend en ondanks dat ik het moeilijk vond om vol te houden, ben ik doorgegaan omdat ik meteen merkte dat er van alles gebeurde. In eerste instantie voelde ik me slechter, maar na een week kwam mijn energie langzaam terug en binnen een paar weken was ik er weer helemaal. Heerlijk zonder veel gepraat en wat ik heel fijn vind is dat ik mezelf kan helpen. Ik weet nu wat ik kan doen in situaties waar ik moeite mee heb. bedankt!

- Mieke
  Huishoudelijke hulp

Doordat mensen in mijn nabije omgeving zulke (zichtbare) positieve ervaringen hadden met de coaching van Battal & Looman kon ik zelf ook makkelijker de stap zetten. De coaching voelde direct ontspannen, laagdrempelig, eerlijk en positief voor mij. Ik ervaar het als prettig dat ik zelf ook direct actief in mijn proces bezig kan zijn door aangereikte handvatten in de vorm van oefeningen. Wat ik ook als bevrijdend ervaar is dat de coaching in 1e instantie uit gaat van het hier & nu. In korte tijd heb ik ervaren dat ik zelf toegang kan hebben tot het vergroten van mijn positiviteit en tegelijkertijd het weren van negativiteit. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet. Het is bijzonder wanneer mensen 'echt' geholpen worden op een warme en effectieve manier!

- Stella

Via mijn schoonmoeder ben ik in contact gekomen met Noël Battal; zij zou met energie massage werken waardoor zij eventuele blokkades in het lichaam zou kunnen stimuleren om te herstellen. Ik heb een vernauwing in mijn zenuwbaan door een versleten rug met dubbele building disk (passieve hernia). Dit betekende dagelijkse helse pijnen en soms niet of nauwelijks kunnen lopen. Door de behandeling bij Noël heb ik veel minder pijn en ben mobieler. Ik heb in een hele maand maar 2 dagen slecht kunnen lopen, terwijl ik voorheen 3 tot 4 dagen per week slecht liep. Ik ben Noël heel dankbaar en zij is speciaal geworden voor mij.

- Dennis

1 | 2 | 3

Schrijf je nu in!

Wil je je nu inschrijven? Dat kan geheel vrijblijvend via ons inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ons voor vragen of opmerkingen ook bellen op 085 - 303 26 17.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in085 - 303 26 17
0570 - 57 22 65
info@battal-looman.nl

Wat zeggen onze klanten?

Wilt u meer ervaringen lezen? Klik hier

Ik ben als leidinggevende werkzaam bij de politie en in afbouw naar mijn pensioen. Ik liep persoonlijk tegen een aantal dingen op, die ook weerslag gaven in mijn relatie. Na een aantal sessies bij Battal & Looman, merkte ik dat ik de draad weer te pakken had. Met name de persoonlijke en laagdrempelige benadering gaven mij een heel goed gevoel.

- Alof
  Inspecteur Zedenafdeling

De assertiviteitstraining bij Battal & Looman heeft mij veel opgeleverd. Bij reflectie op voorvallen, bij het maken van keuzes, bij (adviseren in) conflicten en on-the-spot in dagelijkse situaties gebruik ik nog steeds dingen die ik geleerd heb. Ik ben er heel blij mee, dus bedankt!

- J.W.
  Tropenarts

Website laten maken? SiteToGo