Klantervaringen

Klantervaringen

Ik heb in 2015 deelgenomen aan de Cursus ‘Heftige emoties en lastig gedrag, hoe ga je ermee om?’. Tijdens deze cursus kwamen diverse gesprekstechnieken aan bod. Het belang van doorvragen met behulp van vragen als ‘Hoe voel jij je daarbij?’ om tot de onderliggende emotie te komen, is één van de vele voorbeelden uit de cursus. Daarnaast was er veel ruimte om zelf te oefenen met het voeren van dergelijke gesprekken. Dankzij de aanwezigheid van een acteur ontstonden er levensechte situaties. De sfeer in de groep was zeer prettig waardoor we opbouwende feedback en ook complimenten aan elkaar konden geven op de voor de groep uitgevoerde gesprekken. Ik heb deze training als zeer prettig en leerzaam ervaren. De aangeleerde technieken pas ik dan ook zeker toe in mijn dagelijkse werk als studieadviseur.

-Charissa van Mourik
 Study Advisor and Study Abroad Coordinator, Radboud University Nijmegen

Dankzij de coaching bij Noël Battal zijn mijn psychische problemen met enkele sessies een heel stuk verminderd. In enkele sessies werd mijn zelfvertrouwen opgekrikt. De warmte en het huiskamergevoel maakt dat je je er snel op je gemak voelt en je daardoor openstelt. Dus Noël dank je wel!

- Anoniem

Dankzij de Stress Bootcamp ben ik zekerder geworden, rustiger, minder angstig, positiever en ik zit lekkerder in mijn vel. Ik kan me veel beter ontspannen

- Marieke
  Student rechten

Dankzij de intensieve massage van Noël Battal zijn mijn pijnklachten een heel stuk verminderd. Daarnaast werkt de massage erg ontspannend. De combinatie van coaching en massage geven een geweldig resultaat. Ook mijn slechte stoelgang was na 1 massage al voor 90 % verbeterd en blijft goed. Dus al met al een aanrader voor iedereen!

- Ineke
  Politiemedewerker

Ik heb van jongs af aan veel darmproblemen en hiervoor veel dokters bezocht. Veel laxeermiddelen sloegen helaas niet aan bij mij, maar de energiemassage sloeg tot mijn verbazing in één keer aan! Al na de eerste behandeling kon ik naar het toilet en zijn mijn klachten aanzienlijk verminderd. Ik wou dat ik dit eerder had ervaren. Het is echt de moeite waard.

- Kim

Training Omgaan met hefige emoties & lastig gedrag: Natasja en Noël zijn zeer kundig in het overbrengen van een model, met voldoende theorie en het toepasselijk maken voor de praktijk. Ontzettend nuttig om veel te oefenen met praktijkcasussen en de acteur om de modellen eigen te maken. en dat in een veilige en respectvolle sfeer. Zeer aan te bevelen!

- Fleur Kruijsdijk
  Studieadviseur

Tijdens de training van Battal & Looman wordt een veilige omgeving geboden, waardoor er volop ruimte is voor oefening en het leren van eigen valkuilen. De verhouding tussen theorie en praktijk is goed en de aanwezigheid van een acteur is erg zinvol. Kortom: interessant en nuttig!

- Pleunie van Daesdonk
  Studieadviseur

1 | 2 | 3

Schrijf je nu in!

Wil je je nu inschrijven? Dat kan geheel vrijblijvend via ons inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ons voor vragen of opmerkingen ook bellen op 085 - 303 26 17.

Schrijf je nu in

Schrijf je nu in085 - 303 26 17
0570 - 57 22 65
info@battal-looman.nl

Wat zeggen onze klanten?

Wilt u meer ervaringen lezen? Klik hier

Ik ben als leidinggevende werkzaam bij de politie en in afbouw naar mijn pensioen. Ik liep persoonlijk tegen een aantal dingen op, die ook weerslag gaven in mijn relatie. Na een aantal sessies bij Battal & Looman, merkte ik dat ik de draad weer te pakken had. Met name de persoonlijke en laagdrempelige benadering gaven mij een heel goed gevoel.

- Alof
  Inspecteur Zedenafdeling

De assertiviteitstraining bij Battal & Looman heeft mij veel opgeleverd. Bij reflectie op voorvallen, bij het maken van keuzes, bij (adviseren in) conflicten en on-the-spot in dagelijkse situaties gebruik ik nog steeds dingen die ik geleerd heb. Ik ben er heel blij mee, dus bedankt!

- J.W.
  Tropenarts

Website laten maken? SiteToGo